Hyvinvointikuntayhtymän uudet verkkosivut on julkaistu

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän uudet verkkosivut  on julkaistu torstaina 10.9.2020. Ne löytyvät tutusta osoitteesta www.ras.fi. Uudistuksen myötä sivut  ovat saaneet selkeämmän ja modernimman ulkoasun. Samoin sivujen käytettävyys eri laitteilla helpottuu.

Sivujen värimaailma mukailee hyvinvointikuntayhtymän tuttua sini-turkoosia graafista värimaailmaa.

Sivut on toteuttanut Joki  ICT Oy ja niiden julkaisujärjestelmänä on Drupal. Osa sivustolla olevasta sisällöstä on tuotu rajapinnan kautta suomi.fi –palvelusta. Suomi.fi on verkkopalvelu, josta löytyvät kootusti kaikki julkisen hallinnon palvelut ja asiointikanavat.

–  Uusilla sivuilla pyrimme palvelemaan asiakkaita entistä paremmin. Toivomme, että ne myös tavoittavat entistä kattavamman joukon alueen asukkaista ja ohjaavat käyttämään sähköisiä palveluja, kertoo kuntayhtymän johtaja Marjukka Manninen. – Meillä on tarkoitus satsata jatkossa muutoinkin monipuolisempaan ja monikanavaisempaan viestintään.

–  Sivuja päivitetään jatkuvasti, ja otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehittämisehdotuksia, sanoo suunnittelija Karita Pesonen. – Kommentteja ja ideoita voi lähettää sivuston palautelomakkeella, johon löytyy linkki etusivun oikeasta ylänurkasta.