Tekstin koko
VALIKKO

Woimala-toiminta

Woimala on aloittanut toimintansa toukokuussa 2015 ja on Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän sekä Raahen kaupungin yhteistä toimintaa. Woimalan tarkoituksena on tarjota sosiaalisen kuntoutuksen palveluja.

Woimalan asiakkuuteen pääset oman sosiaalityöntekijän ja työvoimatoimiston kautta, jos tunnet tarvetta räätälöidylle kuntouttavalle työtoiminnalle. Jos sinulla on päihde- ja/tai mielenterveysongelmia tai tunnet muutoin tarvetta matalan kynnyksen kuntouttavaan työtoimintaan esim. pitkäaikaistyöttömänä, niin voit ottaa yhteyttä joko suoraan meihin tai oman sosiaalityöntekijän kautta.

Toimintamuotoina Woimalassa on ryhmätoiminta sekä ohjattu työtoiminta ja/tai ryhmätoiminta, jossa yhdessä harjoitellaan arjen perustaitoja ja keskitytään myös päihdekuntoutumiseen sekä viranomaisverkoston kokoamiseen.

Woimalan arvoina on ihmisarvon kunnioittaminen, asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, avoimuus ja luottamuksellisuus. Tavoitteet asiakkaan kuntoutumisprosessille luodaan yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakas asettaa omat tavoitteet ja niiden tavoittamiseen luodaan yhdessä keinoja myös yhteistyöverkoston kanssa.

Woimalan toiminta vastaa uuden sosiaalihuolto- sekä kuntouttavan työtoiminnan lain asettamiin vaatimuksiin. Lisäksi toiminta vastaa päihde- ja mielenterveyslain ja opioidikorvaushoidon asettamiin vaatimuksiin.

Woimala on auki arkisin kuntoutujille sopimuksen mukaan. Perjantaisin klo 9-12 ovet ovat auki sosiaalisen neuvonnan ja ohjauksen tiimoilta, jolloin voit tulla toimintaan tutustumaan myös ilman lähetettä.

Päihderiippuvaisten omaisten ryhmä

Ryhmä kokoontuu Woimalassa (Kauppakatu 52 A 15) parillisten viikkojen maanantaisin klo 17-19.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki omaiset, jotka haluavat vertaistukea ja voimaantumista. Ensimmäisen kerran ryhmään tullessa kannattaa soittaa ohjaajille, jos ryhmässä on jokin muutos.

Lisätietoja:
Ismo Laakso puh. 040 130 3808
Katja Koivumaa puh. 040 130 3807

Huumeita käyttävien omaisten ryhmä

Ryhmä kokoontuu Woimalassa parillisten viikkojen tiistaisin klo 17-19. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki omaiset, jotka haluavat vertaistukea ja voimaantumista. Ensimmäisen kerran ryhmään tullessa kannattaa soittaa ohjaajille, jos ryhmässä on jokin muutos.

Lisätietoja:
Annika Keiski-Turunen puh. 044 439 3804

Yhteystiedot

Sosiaalisen kuntoutuksen ohjaajat

Katja Koivumaa
puh. 040 130 3807
katja.koivumaa(at)raahe.fi

Annika Keiski-Turunen
puh. 044 439 3804
annika.keiski-turunen(at)ras.fi

Ismo Laakso
puh. 040 130 3808
ismo.laakso(at)raahe.fi

Käyntiosoite:
Laivurinkatu 9 D, Raahe

Postiosoite:
Kauppakatu 52 A 15,
92100 Raahe