Tekstin koko
VALIKKO

Palvelukeskus Mäkelänrinne

Ruukki

Osoite:
Heikinkuja 4
92400 Ruukki

Sijainti kartalla

Asumispalveluyksikkö Pihlaja

Pihlajassa on 30 palveluasumispaikkaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikääntyville asiakkaille. Lisäksi Pihlajassa on vuorohoitohuone, jossa on kaksi asiakaspaikkaa lyhytaikaiseen tarpeeseen, esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi.

Toiminta Pihlajassa on asiakaslähtöistä ja keskeiset arvot ovat ihmisen kunnioittaminen, asiakaskeskeisyys, vastuullisuus sekä avoimuus ja luottamuksellisuus. Palvelukeskuksessa eletään kodinomaista ja yhteisöllistä elämää.
Päätökset palveluasumisesta käsitellään moniammatillisessa SAS-työryhmässä.

Seutukunnallinen hoivaosasto

Mäkelänrinteen Seutukunnallinen hoivaosasto tarjoaa hoivahoitoa koko Raahen seutukunnan asukkaille. Hoivahoito sisältää pitkäaikaislaitoshoitoa asiakkaan tarpeet huomioiden sekä saattohoitoa yhteistyössä omaisten ja hoitohenkilökunnan kanssa. Hoivaosastolla on 14 asukaspaikkaa. Hoitoa annetaan ympäri vuorokauden ja siitä huolehtii moniammatillinen tiimi yhteistyössä hoitavien lääkäreiden kera. Päätökset pitkäaikaishoitopaikasta hoivaosastolle käsitellään moniammatillisessa SAS-työryhmässä asiakkaiden hakemusten mukaan.

Omavalvontasuunnitelma Mäkelänrinnepdf, 275 kb

Yhteystiedot

Palveluesimies
Katri Muhonen
puh. 040 135 7898

Asumispalveluyksikkö
Pihlaja
puh. 040 135 7893
puh. 040 135 7881

Seutukunnallinen hoivaosasto
puh. 040 135 7897