Tekstin koko
VALIKKO

Kerhot

Raahen seutukunnassa järjestetään erilaista kerhotoimintaa lapsille, nuorille, perheille ja äideille. Kerhot ovat asiakkaille maksuttomia.

Alle kouluikäisten kerhot ja perhekahvilat

Raahen seurakunnan ekavauvakerho on tarkoitettu esikoisensa saaneille äideille ja vauvoille (alle 1v): www.raahenseurakunta.fi/lapsijaperhetyo/ekavauvakerho

Seurakunnan päiväkerhot on tarkoitettu 3-5- vuotiaille lapsille. Kerhoissa on erilaista toimintaa, siellä pidetään hartaushetki, ulkoillaan, syödään eväät ja opetellaan toimimaan ryhmässä toiset huomioiden.

Perhekerhot ja perhekahvilat on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, hoitajilleen tai isovanhemmilleen.

Raahen kaupunki tarjoaa leikkitoimintaa 3- 5 vuotiaille lapsille kaksi kertaa viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Leikkitoimintaan haetaan erillisellä hakemuksella ja toimintaan osallistumisesta peritään
lukukausimaksu.
Hakemus: http://www.raahe.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/testi/embeds/testiwwwstructure/30309_
ollinsaarenlt_hakemus_17_18.pdf

Perjantaisin leikkitoiminnassa on avointa toimintaa kaikille raahelaisille vanhemmille lapsineen. Perjantain toiminta on perheille maksutonta. http://www.raahe.fi/varhaiskasvatus/leikkitoiminta

Siikajoen nuorisotyö yhteistyössä hyvointikuntayhtymän perhetyöntekijän kanssa järjestää ipanaklubitoimintaa. Toiminta on tarkoitettu äideille/isille ja vauvoille. Myös odottavat äidit ovat tervetulleita toimintaan.
Ipanaklubi kokoontuu Siikajoenkylällä Heikinhovin nuorisotilassa (osoite Heikintie 1) 31.8.2017 alkaen joka toinen torstai klo 10.00-12.00 (parittomat viikot).
Lisätietoja toiminasta antavat nuoriso-ohjaaja Elina Matkaselkä, puh. 040 315 6255 ja perhetyöntekijä Sirpa Jounila, puh. 040 315 8018.

Mannerheimin lastensuojeluliiton perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikki lastensa kanssa, lapsiperheet, isät, äidit, isovanhemmat, perhepäivähoitajat jne. Perhekahvilassa jutellaan, kahvitellaan ja leikitään lasten kanssa:
Raahe:https://www.mll.fi/yhdistykset/mannerheimin-lastensuojeluliiton-raahen-paikallisyhdistys-ry/

Kouluikäisten kerhot

4H-yhdistykset järjestävät erilaista kerhotoimintaa kouluikäisille.

Pyhäjoen vapaa-aikatoimi järjestää liikunnallista kerhotoimintaa ala- ja yläkouluikäisille. Toiminta vaihtelee kausittain.
http://www.pyhajoki.fi/liikunta/liikuntaryhmät

Varhaisnuorten kerhot

Raahen ja Pyhäjoen seurakunnat järjestävät varhaisnuorisolle (ala-asteikäisille) erilaista kerhotoiminta:

Siikajoen nuorisotoimi järjestää Ruukin ja Paavolan nuorisotiloissa tenavanuokkaritoimintaa ala-asteikäisille: http://www.siikajoki.fi/nuorisotilat

Nuorisotilat

Pääasiassa yläasteikäisille nuorille on eri kunnissa tarjolla nuorisotiloja

Muuta toimintaa

Raahen seurakunta järjestää Äitien Helmi-illoja, joihin äidit voivat tulla ilman lapsia juttelemaan toisten äitien kanssa, tekemään omia käsitöitä tai helmikoruja. Korujen materiaalista nimellinen maksu.
www.raahenseurakunta.fi/lapsijaperhetyo/aitien-helmi-illat-pattijoella/

SPR:n Raahen osasto pitää kansainvälisyysklubia maahanmuuttaja- ja kantasuomalaisperheille joka toinen keskiviikko. Mukavaa tekemistä ja yhdessäoloa.
https://www.facebook.com/events/896807520393611

SPR:n Siikajoen osasto pitää kansainvälisyysklubia maahanmuuttaja- ja kantasuomalaisperheille joka toinen torstai. Mukavaa tekemistä ja yhdessäoloa.
https://www.facebook.com/sprsiikajoki/timeline?ref=page_internal

Naisten kerho/Ladies Club: SPR:n Raahen osasto ja Hyvä alku Raahessa -hanke järjestävät naisteniltoja kerran kuukaudessa, osoitteessa Rantakatu 5 B. Naistenilloissa tehdään kaikkea mukavaa. Jokaisella illalla on oma teema. Mukaan voi tulla myös vain nauttimaan hyvästä tunnelmasta, juttelemaan, juomaan kahvia/teetä ja syömään pientä purtavaa.
Seuraa ilmoittelua: Facebook: hyvä alku Raahessa Piiku tai https://rednet.punainenristi.fi/node/34911

Ladies club: Red cross/Raahe and Good start in Raahe -project organize womens evenings every month. Address is Rantakatu 5B. Every evening we make something nice. In each evening we have different theme. Yoy can also come just enjoy good spirit, talk, drink some coffee/tea and eat some snacks. Follow these sites: Facebook: Hyvä alku Raahessa Piiku and https://rednet.punainenristi.fi/node/34911

Kesäisin on toiminnassa Raahen liikennepuisto, joka on tarkoitettu alle 12 vuotiaille lapsille http://www.raahe.fi/nuoriso/liikennepuisto